#57: Nyttigt och bra för synen


#56: Det stinker dålig ordvits


#55: Produktplacering? Nej, faktiskt inte!


#54: Nu i valtider

Idag är det val i Sverige, och vi uppmanar alla röstberättigade att faktiskt ta sig tid och rösta.


Lär känna oss: Emil

Följande text är skriven av Jimmy, då jag (Emil) inte tänker skriva om mig själv.


Nästa person att hängas ut till allmänheten är Emil – mannen som är oförmögen att inte ha något att göra och därmed alltid har ett projekt på gång. Han är klassad som personen som är beroende av socialt umgänge, utan det så bryter han nästan ihop.


Vad gör Emil på bildvitsar?

Emil är, föga förvånande, grundaren till projekt Bildvitsar. Han springer alltid runt med sitt blåa anteckningspapper där han skriver ned de vitsar vi kommer på. Med kameran i högsta hugg så fungerar han som en huvudman i teamet. Han är den som alltid tar tag i saker och får det gjort då han ansvarar för såväl redigeringen, publiceringen samt för spridningen av bloggen.

 

Vad gör Emil annars?

Emil studerar på den naturvetenskapliga linjen. Han är en person som alltid får bra resultat, det spelar ingen roll vad det är eller hur lite tid han lagt ner på det. Han är en jävel på att tagga till när det väl gäller. Under festligheter så tackar Emil aldrig nej till en vänskaplig skål, och är för den delen inte sen med att utbringa en själv!

 


200 fans på Facebook!

Idag uppnådde vi 200 fans på vår sida på Facebook. Mycket roligt! På Facebook kan du kommentera, gilla och dela våra bilder med dina vänner. Men kom ihåg att de nya vitsarna alltid kommer upp här på bloggen först! Fortsätt att sprida vårt projekt!Gå till vår sida på Facebook nu!

#53: I lagens namn


#52: Är'e bråk?
#51: Den polska byggarens bästa vän


#50: Urälg


#49: Pangrolig nördhumor


Reklam: Conrad.se

Conrad.se har Europas bredaste sortiment inom teknik, elektronik och hobbyprodukter. Tack vare deras enorma utbud på över 100 000 produkter, kan de alltid erbjuda heta och unika produkter till bra priser! Och missa inte deras nyhetsbrev, som du kan anmäla dig till direkt till vänster på startsidan.

Besök Conrad.se nu - och anmäl dig till nyhetsbrevet

#48: Eller en sådan som man kan sticka sig på?


Se även denna bildvits.

Lär känna oss: Jimmy

Nästa person att beträda rampljuset är Jimmy - mannen som kan påbörja tre meningar samtidigt och helt strunta i att avsluta dem. Han är även den enda jag vet som har lyckats få sin cykel stulen tre gånger på en och samma sommar.

Vad gör Jimmy på Bildvitsar?
Jimmy var den första att ansluta sig till projekt Bildvitsar. Det var i juli i år som han besämde sig för att trappa ner med ölen. Sedan dess har han varit en trogen stjärna i crewet och kommer ofta med egna förslag.

Vad gör Jimmy annars?

Hos Jimmy kan jag se en framtid, till skillnad från hos Calle. Han är studiemedveten och noggrann. Lite för noggrann faktiskt - nästintill pedantisk. På fritiden tränar Jimmy och agerar simtränare - två anledningar till att titta på lättklädda tjejer om du frågar mig. Jimmy är också den enda i teamet som på riktigt kan utmana mig på Fifa 10, eller?


Lär känna oss: Calle

Vilka är det som står bakom Bildvitsar? Vilka är hjärnorna bakom detta revolutionerande kulturverk? Dessa frågor har jag tänkt att besvara i en serie inlägg framöver. Att vi är humoristiska genier har ni säkerligen redan noterat, men nu ska ni äntligen få lära känna oss mer. Första man till rakning är Calle.

Vad gör Calle på Bildvitsar?
Calle är vår lilla hustomte som kallas in när en bild behöver tas. Med stor inlevelse poserar han gärna framför kameran iklädd allt mellan kavaj och kastrullock. Då och då försöker Calle komma med förslag på vitsar som vi kan fota, men de är ofta alldelles för värdelösa.


Vad gör Calle annars?
Calle läser mediaprogrammet med inriktning foto. Detta kan man ju tycka skulle vara en perfekt merit i detta humorprojekt, men ärligt talat har jag aldrig sett en bild tagen av killen. Han äger inte ens en kamera. Han är förövrigt överlag rätt så korkad, och man förstår inte alltid vad han säger. Calle tackar aldrig nej till en öl, och är i folkmun känd som Alkis-Calle.

#47: Och vänstern blåser


#46: Bara den inte är inlåstTips av: Mattias

#45: Och saxröra
Reklam: Payson

Payson tillhandahåller trygga och enkla betallösningar på nätet till privatpersoner och företag. Payson är ett svenskt företag som lanserades 2004 och har idag över en miljon användare samt över 3000 e-butiker som erbjuder Paysons tjänster.

Besök Payson nu på en gång!

#44: Taggad som fan!
#43: I drinken


#42: På bröllopet igen...

Calle håller tal och Emil är...#41: Nya plattan


Lite motivation, tack

Om ni vill att vi ska fortsätta att fota vitsar, så ge oss gärna lite drivkraft! Visa intresse! Kommentera hemskt gärna våra bilder, kom med tips, dela med er av sidan till er vänner och så vidare. Vi behöver inspireras!

RSS 2.0