#28: Kan gå illa
#27: Balansövning


#26: Bråka inte med fiskare


Reklam: MyCityDeal

MyCityDeal ger dig lokala erbjudanden via mail. Skriv upp dig på deras nyhetsbrev för att få attraktiva rabatter och erbjudanden på företag i just din stad. På vissa företag kan MyCityDeal ge dig rabatter på upp till 86%! Hur mycket kan du tjäna? Ta reda på det nu på en gång! Det är enkelt och det går snabbt.

Besök MyCityDeal nu, och gå med i deras nyhetsbrev!

#25: Raggningstips


#24: ElektroniksnaksTack till: GoldenMew

Det här är första vitsen som vi fått inskickad från er besökare! Vill du också vara med och sprida kreativ humor? Tveka inte att kontakta oss om du har tagit en bild! Vi finns att nå på Facebook, mail eller genom kommentarer här på bloggen.

Reklam: Misco.se

Misco.se är Sveriges bästa webbshop när det kommer till datorer och datatillbehör. Med nästan 50 års erfarenhet är Misco det i särklass äldsta företaget med distanshandel av datatillbehör. Genom att gå med i Miscos nyhetsbrev, som är helt gratis, är du samtidigt med och tävlar om en trådlös optisk mus från Deltaco. Så passa på, du har ingenting att förlora!

Besök Misco.se nu, och skriv upp dig på deras nyhetsbrev!

#23: Har du sett mjölken, älskling?


#22: Idag kör vi på engelska!
I den här vitsen gästspelar Mathilda. Vill du också vara med? Skriv en kommentar!

Extra: Videovitsar

Här är något vi gjorde för ett par år sedan i skolan. Jag varnar för väldigt torr humor och väldigt dåligt skådespeleri.

 

En personlig favorit är högtalaren. Så extremt ... konstig.

 


#21: Pallar inte mer...


#20: Poke my face
#19: Mackskrift


#18: Inte konstigt att musiker blir utbrända
#17: Koncentrera dig!I den här vitsen gästspelar Caroline. Vill du också vara med? Skriv en kommentar!


Tillväxt

Vi fortsätter växa sakta men säkert, både på bloggen och på Facebook. Idag nådde vi 100 fans på Facebook, vilket är skitroligt. Fortsätt så! Tipsa gärna era vänner om bloggen, och skicka ut inbjudningar till Facebooksidan! Det är besökarna som är drivkraften.

Klicka här för att komma till vår sida på Facebook

#16: Inte där...


#15: Ur funktion
#14: Skynda dig!

PANG och där kom berömmelsen

Vanligtvis brukar vi ligga på runt 100 sidvisningar per dag, men idag var tydligen bloggen lite intressantare än vanligt. Roligt att se såklart!(861)

Uppdatering: När dagen nu är slut så kan jag konstatera att vi kom upp i 938 sidvisningar.

#13: Tvätta dig!


#12: Inte alltid lätt att hänga med
#11: Miljöbil
#10: Vad sa du?


#9: Klaustrofobi


#8: In Texas


Vi finns på Facebook

Vi har en sida på Facebook där du kan möta andra människor som också diggar våra illustrerade ordvitsar. Gå gärna med där och bjud in dina vänner! Vi vill sprida vår typ av humor till så många som möjligt. Tycker du om det vi gör, tveka inte att sprida sidan vidare! Till höger här på bloggen, under menyn, finns det en box där du direkt kan bli ett fan av oss samt se vissa av alla andra fans.

Klicka här för att komma till vår sida på Facebook


#7: April, april#6: SMS, mail och ...


#5: En dag på gymmet


#4: Vad tänder DU på?
#3: Mogen för pension?
#2: Kvinnliga former#1: Amerikansk utbildningsanstalt


Riktigt kvalitativ humor ser dagens ljus

Dåliga ordvitsar, som är så tråkiga att de faktiskt blir roliga, är min humor i ett nötskal. Tyvärr är det inte många i min vänskapskrets som förstår sig på denna underbara konstform, så nu vänder jag mig till alla miljontals internetanvändare där ute. Någon borde uppskatta denna humor, om inte så ska jag försöka konvertera er till sådana som mig. Ordvitsarna kommer vara illustrerade i bilder och jag ska försöka hinna med minst en i veckan. Då kör vi!

RSS 2.0