Lika som bär?

Vi har fått ta del av reaktioner från besökare som tycker att vår lilla hustomte Calle är väldigt lik skådespelaren Neil Patrick Harris som spelar Barney Stinson i How I Met Your Mother. Stämmer det?Barney?Calle?

Hjälp oss sprida humor i jultider!

Nu har vi i snart ett halvår spridit vår annorlunda typ av humor. Statistiken talar för att det finns fler där ute i cybervärlden som tilltalas av denna torra med superroliga genre. På ett dygn får vi cirka 800 visingar på vår Facebooksida och runt 150 på bloggen, ungefärligt räknat. Vi tycker det är jätteroliga siffror, men vi siktar alltid högre. Så nu ber vi er om hjälp! Hjälp oss att sprida ordet om Bildvitsar till bekanta. Vi vill kunna stoltera med 300 fans på vår Facebooksida redan på julafton! Det är innebär 10 nya fans på cirka ett dygn i skrivande stund. Det är ett helt realistiskt mål med er hjälp. Vidare vill vi se om vi kan lyckas nå hela 350 fans den 7:e januari, då vi har varit verksamma i ett halvår.

Hur kan ni då hjälpa oss? Här är några tips.

Gå med och tips om vår Facebooksida

Så fort vi lägger upp en ny vits dyker den upp på vår Facebooksida. Genom att gå med där visar du att du gillar vad vi gör, och motiverar oss till att fortsätta. Samtidigt bidrar du till att fler kan få upp ögonen för projektet. Skriv gärna en kommentar på de vitsar du tycker om!

Blogga om oss
Äger du en egen blogg? Skriv ett inlägg om oss! Det är guld värt och vi vore ytterst tacksamma. Har du bloggat om oss så skriv en kommentar till det här inlägget så länkar vi givetvis tillbaka!

Tipsa era vänner

Känner inte dina vänner till Bildvitsar? Tipsa dem! Se efter om de har samma humor som du har - den riktiga humorn!


Hjälp oss att nå vårt mål!


#73: Hur tycker du att det går då?


#72: Han hade inte ens druckit
#71: Ursäkta för dålig uppdatering men ...


#70: En bild säger mer än 1000 ord#69: Vem var'e?
RSS 2.0